De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 245,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 


Service Only is onderdeel van Amega. Amega heeft als doel het ontzorgen van klanten door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het produkt auto in de regio Zuid-Holland-Zuid.
 
Het is voor ons vanzelfsprekend dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen onze bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om de duurzame partner in automobiliteit te zijn in onze regio.
Duurzaamheid is belangrijk voor ons vanuit onze historie, als toonaangevende automotive onderneming willen wij onze verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol bij  het aanbieden van totale mobiliteitsoplossingen aan onze klanten.

 

 

Wat is duurzaamheid voor ons?


Duurzaamheid gaat voor ons over ondernemen, inspelen op veranderingen, verantwoordelijkheid nemen en je continu verder professionaliseren om toekomst ‘proof’ te zijn.
Duurzaamheid gaat over onze producten en diensten, maar ook over onze eigen impact als organisatie op de maatschappij. De focus van onze duurzaamheidsactiviteiten liggen op het thema milieu, omdat wij daar de grootste impact hebben.

 

De auto is onlosmakelijk verbonden met de brandstof die erin gaat en de emissies die eruit komen. Duurzame mobiliteit gaat over het reduceren van emissies in de keten. Je kan de ontwikkelingen van nieuwe technieken in de autobranche niet meer los koppelen van de ontwikkelingen van alternatieve brandstoffen. Als we de totale emissies willen reduceren moeten we samenwerken in de keten.

 

 

Onze strategie


Duurzaamheid kan alleen een succes worden als we samenwerken. Onze duurzaamheidsstrategie is ontwikkeld vanuit klantperspectief en onze eigen verantwoordelijkheid als organisatie.

 

Missie


Het bieden van totale mobiliteitsoplossingen voor onze klanten, gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu, zonder de duurzaamheid binnen onze eigen organisatie uit het oog te verliezen.

 

Doelstelling


In 2020 de gemiddelde CO2 uitstoot van de nieuw ingezette auto’s onder de 95 gram en voor bedrijfswagens onder de 147 gram per kilometer.

In 2012 zijn wij gestart om duurzaamheid verder te professionaliseren binnen onze organisatie. Er gebeurde al veel, maar we wilden meer. Met een externe expert op duurzaamheid hebben we onze strategie bepaald en de bijbehorende doelstellingen. Tevens hebben we een stuurgroep opgericht, waarin per vestiging een manager vertegenwoordigd is om het vastgestelde beleid te implementeren en nieuwe activiteiten te ontplooien. De stuurgroep komt halfjaarlijks samen om de voortgang te bewaken en kennis te delen.

 

Klik hier voor onze verklaring duurzaam ondernemen

 
Sociaal Ondernemen

 

Binnen Amega is veel aandacht voor de individuele medewerker. Dat zie je aan de lange dienstverbanden en het lage ziekteverzuim. Er is een ondernemingsraad en er worden jaarlijks functioneringsgesprekken gevoerd met de werknemers. Opleiding is belangrijk binnen Amega en het doorontwikkelen van medewerkers naar een hoger plan is onderdeel van de functioneringsgesprekken.

 

Betrokken Ondernemen

 

Betrokken ondernemen is belangrijk binnen Amega om kennis te delen en zo de toekomstige generatie verder te ontwikkelen, maar ook onze inzet te tonen voor goede doelen. Enkele voorbeelden:

 

 • Het bieden van stageplekken voor moeilijk lerende kinderen en sociale vaardigheden binnen het bedrijfsleven op te doen. Er lopen gemiddeld 4 leerlingen stage per periode. Ze leren over het autobedrijf maar ook sociale vaardigheden als klantcontact, werktijden, enz.
   
 • Bedrijfsbezoek, jaarlijks vinden er vanuit scholen 8 bedrijfsbezoeken plaats bij Amega.
   

We zijn zeer betrokken bij vele goede doelen en verenigingen in de regio. Voorbeelden hiervan zijn:

 

 • Verkopen van loten voor de Kiem loterij. Kiem is een school voor kinderen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking en kinderen die langdurig ziek zijn. Tevens hebben we een bus ingezet voor het vervoer van de kinderen.
   
 • Jaarlijks collecteren de medewerkers voor het MS Fonds.
   
 • Bieden van vervoer aan de Voedselbank Dordrecht.
   
 • Een auto beschikbaar gesteld en opgeknapt voor Kika.
   
 • Diverse sponsoringen van lokale (sport)verenigingen.
   

Terugkijkend hebben we al veel bereikt. Zo zijn we Erkend Duurzaam gecertificeerd, scheiden we ons afval steeds beter en reduceren we ons energieverbruik! Onze medewerkers zijn getraind op duurzaamheid en adviseren we steeds meer klanten over de inzet van duurzame mobiliteit.

Voor een overzicht van de behaalde resultaten tot nu toe klik hier.

 

Het laatste nieuws

 

 

Workshop voor personeel Service Only

Op 15 januari volgde het personeel van Service Only Dordrecht de workshop ''Automotive Got Talent'', georganiseerd door Innovam. Het programma bestond uit coachingsgesprekken, rollenspellen, een diner, brainstormsessies en een fotosessie. Leuk aandenken is de tekening die de aanwezige cartoonist heeft gemaakt tijdens de workshop.

Lees meer>

 

€ 25,- korting voor leden ZVV Pelikaan

Ben jij lid van ZVV Pelikaan? Dan profiteer je nu van € 25 korting bij een online werkplaatsafspraak van Service Only Zwijndrecht. Bovendien ontvangt de club € 10 voor elke uitgevoerd servicebeurt waarvan de werkplaatsafspraak online is gemaakt. Vul de kortingscode ''Pelikaan'' in en pak jouw korting!

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>