De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 245,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 

 

Over ons

 

Service Only is een keten van garagebedrijven gericht op onderhoud en reparatie voor alle automerken. Wij werken vanuit zeven vestigingen: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Gorinchem en ’s-Gravendeel. Wij leveren de beste service voor je auto tegen een scherpe prijs.


 

Geschiedenis

Al in de jaren negentig ontstond het idee om Service Only op te richten. Het bleek dat veel autobezitters na een paar jaar dealeronderhoud op zoek gingen naar een voordeliger alternatief. Om een goed alternatief te bieden wist Service Only in de eerste vestiging in Papendrecht de service van een goede buurtgarage te combineren met de kwaliteit van een merkdealer. Het begin van een succesformule die nu de basis vormt van de huidige keten van zeven vestigingen in de regio.

 

Lokaal

Kenmerkend voor onze Service Only vestigingen is dat wij graag gezamenlijke acties organiseren met lokale winkelbedrijven, supermarkten of tankstations. Bijvoorbeeld in de vorm van een spaaractie voor een gratis APK. Ook kunnen klanten aan vrienden of bekenden korting geven door mee te doen aan de vriendenactie.

 

Meedenken

Het sterkste punt van Service Only is meedenken in het belang van de klant. Zo wordt er eerst gekeken naar reparatie van onderdelen in plaats van vervanging en wordt er gratis een onderhoudsplan op maat gemaakt om de kosten inzichtelijk te maken. Je hebt de zekerheid dat er aan je auto gewerkt wordt door professionele, goed opgeleide monteurs volgens de specificaties van de fabrikant. Vandaar ook 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen.

 

Tevreden

Duizenden klanten zijn in de loop van de jaren overtuigd geraakt van Service Only. Niet alleen op het gebied van onderhoud en reparatie tegen vaste lage prijzen, maar ook van de zomer- en winterchecks, airco-onderhoud, levering en opslaan van banden en de gratis haal- en brengservice. We zijn blij met de positieve reacties van onze klanten, op www.autobedrijf.tevreden.nl zie je daar veel voorbeelden van. Voor wie ons nog niet kent; we zijn pas echt tevreden als ook jij straks zegt: Service Only, de beste service voor je auto!

Het laatste nieuws

 

 

Workshop voor personeel Service Only

Op 15 januari volgde het personeel van Service Only Dordrecht de workshop ''Automotive Got Talent'', georganiseerd door Innovam. Het programma bestond uit coachingsgesprekken, rollenspellen, een diner, brainstormsessies en een fotosessie. Leuk aandenken is de tekening die de aanwezige cartoonist heeft gemaakt tijdens de workshop.

Lees meer>

 

€ 25,- korting voor leden ZVV Pelikaan

Ben jij lid van ZVV Pelikaan? Dan profiteer je nu van € 25 korting bij een online werkplaatsafspraak van Service Only Zwijndrecht. Bovendien ontvangt de club € 10 voor elke uitgevoerd servicebeurt waarvan de werkplaatsafspraak online is gemaakt. Vul de kortingscode ''Pelikaan'' in en pak jouw korting!

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>