De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 245,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 

Gratis onderhoudsplan op maat

 

 

Service Only verleent niet alleen de beste service aan je auto, wij stellen ook een Onderhoudsplan op. Geheel gratis! Daarmee sluit je de kans op pech vrijwel geheel uit en behoren onverwachte kosten tot het verleden.

 

Tijdens een kleine of grote onderhoudsbeurt kijken we ook naar de toekomst. Dat doen we allereerst door vast te stellen hoe de conditie van je auto nu is. Ook willen we graag weten hoe je je auto gebruikt, wat je rijstijl is en hoeveel kilometers je per jaar rijdt.

 

Het Onderhoudsplan op maat laat zien hoe het er nu voor staat met je auto en wat je kunt verwachten. Door tijdige vervanging van vitale onderdelen blijft je auto betrouwbaar en wordt dure vervolgschade voorkomen. Dit is de beste manier om op een verantwoorde manier te bezuinigen op het onderhoud en inzicht te krijgen in de onderhoudskosten.

 

Het Onderhoudsplan van Service Only gaat uit van het principe; wat noodzakelijk is moet gebeuren. Je ziet welke onderdelen op termijn vervangen moeten worden. Ook geven we aan welke reparaties voor jouw auto zijn te verwachten zijn en welke best nog even kunnen wachten.

 

In het onderhoudsplan vind je de volgende gegevens:

  • datum APK;
  • vereiste onderhoudsintervallen van de kleine en grote beurt;
  • vervangingsmomenten van onderdelen zoals distributieriem, bougies en het lucht-, interieur- of brandstoffilter;
  • noodzakelijke reparaties die we tijdens de onderhoudsbeurt constateren;
  • Vervanging van onderdelen die je op termijn kunt verwachten of nog kunt uitstellen, op basis van je rijstijl en het jaarkilometrage.

 

Het Onderhoudsplan op maat van Service Only zien we als een extra service aan onze klanten, je hoeft er dus niets voor te betalen!

Hieronder vind je een voorbeeld van het onderhoudsplan.

 

Het laatste nieuws

 

 

Workshop voor personeel Service Only

Op 15 januari volgde het personeel van Service Only Dordrecht de workshop ''Automotive Got Talent'', georganiseerd door Innovam. Het programma bestond uit coachingsgesprekken, rollenspellen, een diner, brainstormsessies en een fotosessie. Leuk aandenken is de tekening die de aanwezige cartoonist heeft gemaakt tijdens de workshop.

Lees meer>

 

€ 25,- korting voor leden ZVV Pelikaan

Ben jij lid van ZVV Pelikaan? Dan profiteer je nu van € 25 korting bij een online werkplaatsafspraak van Service Only Zwijndrecht. Bovendien ontvangt de club € 10 voor elke uitgevoerd servicebeurt waarvan de werkplaatsafspraak online is gemaakt. Vul de kortingscode ''Pelikaan'' in en pak jouw korting!

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>