De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 245,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 

Certificaat Erkend Duurzaam Plus voor Amega GroepAmega Groep is als eerste gecertificeerd voor Erkend Duurzaam Plus inclusief EED module. Leen de Koning, directeur Amega Groep, ontving het certificaat uit handen van voorzitter Olaf de Bruijn. Dit vond plaats tijdens de relatiedag van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) in de Metaalkathedraal in Utrecht op 17 november. Amega kreeg het Erkend Duurzaam Plus certificaat, waarmee ze voldoen aan Europese wetgeving rond het besparen van energie.
 

Het toonaangevende bedrijf heeft de Erkend Duurzaam Plus audit succesvol doorlopen. De Amega Groep heeft al sinds 2012 een gedegen duurzaam ondernemen beleid en dit certificaat laat objectief en aantoonbaar de inspanningen en resultaten zien op het gebied van duurzaamheid, afval en energie. Daarnaast zullen de aanbevelingen in de audits  worden besproken in de directie en worden opgepakt binnen het duurzaam ondernemen programma. De Koning: “In 2012 zijn we heel bewust gestart met ons duurzaamheidsprogramma. De aanbevelingen op het gebied van energie uit de audits zullen wij gebruiken om onze reductiedoelstelling van 10% te realiseren.”
 

De Amega Groep, nummer 9 in de dealertop 100, verkoopt ook de Volkswagen Groep merken en daarnaast Hyundai, Volvo en Opel. Ook beschikt Amega over een aantal Schadenet schadeherstel vestigingen, universele garagebedrijven en een eigen leasemaatschappij AA Lease.  
 

Erkend Duurzaam is het MVO-programma voor de mobiliteitsbranche. Het Instituut voor Duurzame HTML ContentMobiliteit (IvDM) voert het programma Erkend Duurzaam uit. Het IvDM is het afgelopen jaar druk bezig geweest om de EED binnen het Erkend Duurzaam Plus programma te krijgen. Met dit programma voldoen de deelnemende bedrijven aan de wettelijke eisen op het gebied van energie besparen. IvDM kan hiermee effectief en eenvoudig dealers adviseren over energiebesparing en afvalmanagement. 

Het laatste nieuws

 

 

Workshop voor personeel Service Only

Op 15 januari volgde het personeel van Service Only Dordrecht de workshop ''Automotive Got Talent'', georganiseerd door Innovam. Het programma bestond uit coachingsgesprekken, rollenspellen, een diner, brainstormsessies en een fotosessie. Leuk aandenken is de tekening die de aanwezige cartoonist heeft gemaakt tijdens de workshop.

Lees meer>

 

€ 25,- korting voor leden ZVV Pelikaan

Ben jij lid van ZVV Pelikaan? Dan profiteer je nu van € 25 korting bij een online werkplaatsafspraak van Service Only Zwijndrecht. Bovendien ontvangt de club € 10 voor elke uitgevoerd servicebeurt waarvan de werkplaatsafspraak online is gemaakt. Vul de kortingscode ''Pelikaan'' in en pak jouw korting!

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>