De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25,-

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 235,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's


Pechhulp

24/7 hulp
bij pech onderweg
 

€ 50,-   

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 

Pechhulp

 

Service Only zorgt ervoor dat je mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat je zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Service Only - Pechonderwegservice.nl

 

De voordelen op een rijtje:

 

  • Bespaar € 96,- per jaar!

 

Bij alle vestigingen van Service Only kan je de mobiliteitspas voor slechts € 50,- per jaar van pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas voorziet je 1 jaar lang van snelle pechhulp in je eigen woonplaats, Nederland én Europa! Bij de ANWB kost de standaard pechhulp € 146,- per jaar: bespaar nu € 96,- bij Service Only!

 

  • 24/7 pechhulp in jouw eigen woonplaats

 

Jouw auto staat op de oprit met een lege accu? Heb je de sleutels in de auto laten liggen? Of heb je per ongeluk verkeerd getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor je klaar!

  • 24/7 pechhulp in Nederland
     

Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij je naar het dichtstbijzijnde autobedrijf. Wanneer je niet binnen 2 uur de reis kunt vervolgen, kan je gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er dan voor dat jouw auto de volgende werkdag bij jouw vestiging van Service Only wordt gebracht.
 
  • 24/7 pechhulp in Europa
     

In alle landen die als zodanig vermeld staan op je groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én terugbreng service van uw voertuig naar jouw Service Only vestiging!
       


Service Overzicht


24 uur per dag, 7 dagen in de week kan je met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heb je nog geen pas of maak je nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor auto onderhoud zodat je voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

Vraag jouw Service Only medewerker gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe je deze kan verkrijgen. 
 

 

Het laatste nieuws

 

 

ACTIE: in de maand maart klein onderhoud € 99,- 

Alleen in de maand maart 2018 betaalt u voor klein onderhoud niet € 135, maar € 99! Plan snel een werkplaatsafspraak en profiteer van € 36 korting tijdens deze tijdelijke actie. Deze actie is geldig bij alle Service Only vestigingen! 

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

Service Only folder 2018 online

Bekijk de nieuwe Service Only folder met daarin alle tarieven en acties voor 2018.

Lees meer>

 

Automobilisten rijden te lang door met hun ruitenwissers

In regio Dordrecht e.o. wordt deze week de nieuwste editie van het Amegazine bezorgd. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van de bedrijven uit de Amega Groep in de oktober editie van het Amegazine.  

Lees meer>

 

Amegazine oktober 2017 editie

In regio Dordrecht e.o. wordt deze week de nieuwste editie van het Amegazine bezorgd. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van de bedrijven uit de Amega Groep in de oktober editie van het Amegazine.  

Lees meer>

 

Marktaandeel premium bandenmerken daalt

Uit onderzoek blijkt dat het aantal auto's dat rondrijdt op banden van premiummerken zoals Continental, Michelin en Bridgestone dit jaar terugliep. 

Lees meer>

 

Facebook winactie

Op 29 september verloten wij onder onze volgers één gratis grote onderhoudsbeurt t.w.v. €230,- bij één van onze vestigingen.

Lees meer>

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>