De beste service voor je auto

APK


Maak een afspraak

Boek nu online een onderhoudsbeurt
 
Maak een afspraak

APK

APK benzine en diesel

€ 25,-

 

 

OnderhoudOnderhoud

Klein

€ 135,-

Groot

€ 235,-

Reparatie


Reparatie

Gespecialiseerd

in reparaties van alle

merken auto's


Pechhulp

24/7 hulp
bij pech onderweg
 

€ 50,-   

Banden


Banden

Zomer- en winterbanden
Bandencheck

Vernieuwen en opslag
 

ChecksChecks

Accu-, airco-, zomer en wintercheck
Schade meldenSchade melden

Plan direct je reparatie in
Schade melden


Vestigingen

Neem contact op

met je dichtsbijzijnde

vestiging.

Ridderkerk   0180 - 39 60 40
Papendrecht   078 - 61 52 455
Dordrecht   078 - 63 09 556
Zwijndrecht   078 - 61 99 350
's-Gravendeel   078 - 67 38 030
Sliedrecht   0184 - 44 48 97
Gorinchem   0183 - 64 58 80
     
     
 

Service Only is 
BOVAG-lid. Wij voldoen aan
de BOVAG-kwaliteitseisen.

 

 

Certificaat Erkend Duurzaam Plus voor Amega GroepAmega Groep is als eerste gecertificeerd voor Erkend Duurzaam Plus inclusief EED module. Leen de Koning, directeur Amega Groep, ontving het certificaat uit handen van voorzitter Olaf de Bruijn. Dit vond plaats tijdens de relatiedag van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) in de Metaalkathedraal in Utrecht op 17 november. Amega kreeg het Erkend Duurzaam Plus certificaat, waarmee ze voldoen aan Europese wetgeving rond het besparen van energie.
 

Het toonaangevende bedrijf heeft de Erkend Duurzaam Plus audit succesvol doorlopen. De Amega Groep heeft al sinds 2012 een gedegen duurzaam ondernemen beleid en dit certificaat laat objectief en aantoonbaar de inspanningen en resultaten zien op het gebied van duurzaamheid, afval en energie. Daarnaast zullen de aanbevelingen in de audits  worden besproken in de directie en worden opgepakt binnen het duurzaam ondernemen programma. De Koning: “In 2012 zijn we heel bewust gestart met ons duurzaamheidsprogramma. De aanbevelingen op het gebied van energie uit de audits zullen wij gebruiken om onze reductiedoelstelling van 10% te realiseren.”
 

De Amega Groep, nummer 9 in de dealertop 100, verkoopt ook de Volkswagen Groep merken en daarnaast Hyundai, Volvo en Opel. Ook beschikt Amega over een aantal Schadenet schadeherstel vestigingen, universele garagebedrijven en een eigen leasemaatschappij AA Lease.  
 

Erkend Duurzaam is het MVO-programma voor de mobiliteitsbranche. Het Instituut voor Duurzame HTML ContentMobiliteit (IvDM) voert het programma Erkend Duurzaam uit. Het IvDM is het afgelopen jaar druk bezig geweest om de EED binnen het Erkend Duurzaam Plus programma te krijgen. Met dit programma voldoen de deelnemende bedrijven aan de wettelijke eisen op het gebied van energie besparen. IvDM kan hiermee effectief en eenvoudig dealers adviseren over energiebesparing en afvalmanagement. 

Het laatste nieuws

 

 

ACTIE: in de maand maart klein onderhoud € 99,- 

Alleen in de maand maart 2018 betaalt u voor klein onderhoud niet € 135, maar € 99! Plan snel een werkplaatsafspraak en profiteer van € 36 korting tijdens deze tijdelijke actie. Deze actie is geldig bij alle Service Only vestigingen! 

Lees meer>

 

Spaaractie MarBri van Hogendorpweg

Spaar voor korting oplopend tot € 60,- bij elke € 10,- die u besteedt bij MarBri van Hogendorpweg ontvangt u één zegel (m.u.v. tabak). Sparen kan tot 31-7-2018. Volle kaarten kunnen worden ingeleverd tot 31-12-2018. 

Lees meer>

 

Service Only folder 2018 online

Bekijk de nieuwe Service Only folder met daarin alle tarieven en acties voor 2018.

Lees meer>

 

Automobilisten rijden te lang door met hun ruitenwissers

In regio Dordrecht e.o. wordt deze week de nieuwste editie van het Amegazine bezorgd. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van de bedrijven uit de Amega Groep in de oktober editie van het Amegazine.  

Lees meer>

 

Amegazine oktober 2017 editie

In regio Dordrecht e.o. wordt deze week de nieuwste editie van het Amegazine bezorgd. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van de bedrijven uit de Amega Groep in de oktober editie van het Amegazine.  

Lees meer>

 

Marktaandeel premium bandenmerken daalt

Uit onderzoek blijkt dat het aantal auto's dat rondrijdt op banden van premiummerken zoals Continental, Michelin en Bridgestone dit jaar terugliep. 

Lees meer>

 

Facebook winactie

Op 29 september verloten wij onder onze volgers één gratis grote onderhoudsbeurt t.w.v. €230,- bij één van onze vestigingen.

Lees meer>

 

Service Only in halve finale BOVAG verkiezing

Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een plaats bemachtigd in de halve finale van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

Lees meer>